Gosse's Blog
Voorheen het experiment
Boek van de week
 
Titel         :EEN HART VAN GLAS 
Schrijver  : James Patterson
 
Lieve Nicholas,
 
Ik wil een dagboek voor je bijhouden, dit dagboek, en ik beloof je dat ik er trouw in zal schrijven. Op dit moment dat ik deze eerste woorden schrijf, ben je twee weken oud. Maar ik wil beginnen met je je te vertellen over een aantal dingen die gebeurd zijn voordat jij geboren werd. Ik wil, bij wijze van spreken, vóór het begin  beginnen.
 
Katie is dolgelukkig met haar nieuwe vriend, de intrigerende dichter Matt. Zij weet zeker dat niets hun geluk in de weg kan staan. De schok is dan ook groot als Matt op een dag zomaar uit haar leven verdwijnt. Hij laat alleen het dagboek van zijn eerste vrouw Suzanne bij Katie achter, en vraagt haar het te lezen.
 
Vervuld van angst en wanhoop begin Katie in het dagboek, dat Suzanne voor haar zoontje Nicholas heeft bijgehouden. De jonge moeder schrijft over de relatie tussen haarzelf en Matt, en over de liefde die ze voor haar zoontje koestert. Terwijl het meeslepende verhaal Katie diep ontroert, wordt het haar langzaam duidelijk wat er is gebeurd in het leven van de man die haar heeft verlaten. Heeft hun liefde toch nog een kans?

Reacties

Renesmurf op 28-05-2007 23:31
Soms hebben weblogs ook wel wat van dagboeken.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Categorieën
Linken
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl